Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Parga

Parga har ett bra utbud av restauranger, barer och caféer. Här är några av våra favoriter.

To Souli
Bredvid vårt Servicecenter på strandpromenaden finner du To Souli. Den är en av de äldsta restaurangerna i Parga och ägd av samma familj sedan 1965. Deras specialitet är fisk och skaldjur som familjen fiskar under dagen. Även utmärkt grekisk mat. Fråga efter dagens specialitet. Prisnivå: Medel.

Gemini
Centralt på hamnpromenaden ligger restaurangen Gemini, som serverar grekiska och internationella rätter, bland annat stenugnsbakad pizza. Tvillingarna bjuder på god atmosfär och bra mat. Prisnivå: Medel.

Oscar Pizza
Trivsam restaurang, som ligger på Pargas hamnpromenad. Här serveras stadens bästa pizza och pasta, men även goda små förrätter. Prisnivå: Medel.

Sodia
På hamnpromenaden i Parga. Serverar god grekisk mat, men även internationella rätter. Kyparens rekommendation är alltid ett bra tips, ofta en fantastisk meze som passar alla i sällskapet. Här får man också de bästa musslorna i hela Parga. Prisnivå: Medel.

Ostria
Längst nere vid hamnpromenaden ligger denna eleganta restaurang som serverar hemlagade pastarätter, pizza, kött, fisk och grekiska specialiteter. Prisnivå: Medel.

Aegis
En nykomling på hamnpromenaden i Parga. Här serveras en spännande och modern meny med olika lokala produkter från hela Grekland. Det går att hitta något för varje smak. Prisnivå: Medel.

Green Bakery
Trevligt café som serverar frukost och lunch. Njut av en kopp kaffe och något gott till det, eller köp färskt bröd. Green Bakery ligger på gatan som går upp vid skolan i Parga, på samma gata som hotellen Ilian och Athina.

Castello
Om du vill fira något speciellt, som en bröllopsdag eller födelsedag, eller kanske bara vill äta gott så kan vi rekommendera ett besök på Castello. Restaurangen ligger mitt i Parga, lite undansymt på smågatorna. Här serveras fantastisk mat, med en utmärkt vinlista och förstklassig service. Bordsbeställning rekommenderas, då restaurangen är mycket populär. Prisnivå: Medel/hög.

Baros
Vi har gjort om vår farfars gamla lager för olivolja till en gastronomisk upplevelse, i enlighet med vår stads traditionella arkitektur. På Baros kan du njuta av fräscha rätter, som vår välkände kock Nikos Charitos lagar på beställning av lokala råvaror. Här finns också ett stort urval av vin och öl från små grekiska producenter. Du kan även köpa med dig Baros Collection, extra jungfru olivolja från våra olivlundar och våra viner från det gamla distriktet Fare. Öppettider: 17.00-23.30

Ponte Café & Bistro
Den tidigare ägaren av Citadel Café som låg uppe i borgen har flyttat och startat café och bistro på hamnpromenaden. Här finns ett storat urval av olika ölsorter (fler än någon annan i Parga), cocktails och olika smårätter som passar bra till. De har också en större meny som passar fint till lunch och middag, med bland annat stadens bästa burgare.